HATAY / SAMANDAĞ - Karaçay İlkokulu

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimiz bahçeden topladıkları zeytinleri kendileri kırarak kavanozlara doldurup yenilebilir hale getirdiler.

Haz

2021/2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ VE BAHAR ŞENLİĞİ KUTLANDI.

Haz

HATAY İL MİLLİEĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN SİNEMAYA GİTMEYEN ÇOCUK KALMASIN PROJESİ KAPSAMINDA ÇOCUKLARIMIZI SİNEMAYA GÖTÜRDÜK!

Haz

OKULUMUZ BAHÇESİNDE 4. SINIF VE ANASINIFLARININ MEZUNİYET ETKİNLİĞİ VE MÜZİK DİNLETİSİ YAPILDI.

Haz

OKULUMUZ ANASINIFI ŞUBESİ KARPUZ ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.

May

ÖĞRENCİLERİMİZ SERBEST ETKİNLİKLER DERSİ KAPSAMINDA KENDİ HAZIRLADIKLARI KUKLA VE TEKSTLER İLE KUKLA GÖSTERİSİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADIK.DENEME SINAVINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE DE HEDİYELERİNİ VERDİK...

May

ENGELLİLER HAFTASINDA ÇOCUKLARLA BİRLİKTE FARKINDALIK GELİŞTİRECEK ETKİNLİKLER YAPILDI.

Nis

Trafik ve İlkyardım Haftası; tanıtım ve uygulamalı etkinlikler ile kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yılı yapılan tören ve gösterilerle kutlandı.

Nis

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz bahçede ağaç dikme çalışması gerçekleştirdi.

Nis

Yaşlılar Haftası dolayısıyla okulumuzda dede ve nenelerimizi ağırladık. Bize çocukluklarını, oynadıkları oyunları anlattılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Samandağ Kültür Merkezi'nde düzenlenen minder tasarım yarışmasına öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.